ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2018👊🔼👊

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ στην Αθήνα το σαββατοκύριακο και παρών ήταν φυσικά και ο σύλλογος μας σε μια τόσο σημαντική εγχώρια διοργάνωση.

🥋Με 6 συμμετοχές διεκδίκησε ο σύλλογος μια θέση στο βάθρο και οι εμπειρίες που αποκόμισαν όλοι ήταν τεράστιες με πολλά εφόδια για το μέλλον.
Δυστυχώς για τους 4 μικρούς και πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές (Γεωργακη Παναγιώτη, Καρνεζη Νικόλαο, Βελισσαρη Κων/νο, Σταύρου Γεώργιο/Φίλιππο) η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους μιας και πέτυχαν από τον πρώτο αγώνα αθλητές που κέρδισαν 5-6αγωνες μπαίνοντας στα μετάλλια.
🥉🥉Ωστόσο δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός με την εκπληκτική εμφάνιση της Παντου Δέσποινας που σάρωσε στους δύο πρώτους της αγώνες αλλα και ο Ζουπης Αθανάσιος ο οποίος αν και τραυματισμένος από τον 1ο αγώνα κατάφερε να παίξει 5 αγώνες και να κατακτήσει την 3η θέση.
👌Πολλα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Αμέτρητα Μπράβο για τον Θάνο που ξεπέρασε τον εαυτό του και το πάλεψε με ένα πόδι μέχρι την τελευταία στιγμή.
Χρυσή είναι η προσπάθεια όχι το μετάλλιο!

#astrapi #taekwondo #greek #championship #3rd #place

👍 Βέβαια μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στους δύο πιο μικρούς αθλητές που συμμετείχαν στο διασυλλογικό πανελληνιου συμμετοχής την Παρασκευή τον Βαμβακα Δημήτρη και την Οκταρα Χαρά που η προσπάθεια τους ήταν μεγάλη δίχως όμως να καταφέρουν να διακριθούν.

Comments are closed.

Scroll Up