Η Αστραπή ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων στον Βόλο

Με συμμετοχή 18 αθλητών, αντάξια του ονόματός της, θα συμμετάσχει η Αστραπή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων στο τάε κβον ντο. Οι περισσότεροι αθλητές, που είναι γεννημένοι τα έτη 1999, 2000 και 2001, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση. Οι αγώνες θα γίνουν στον Βόλο το διάστημα 12-14 Οκτωβρίου και αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιο πολλοί από τους αθλητές της Αστραπής είχαν κάνει προετοιμασία στην Κορέα, οπότε όλη η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια και να γίνουμε πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα», τόνισε ο Δάσκαλος της Αστραπής, Κώστας Αντωνακόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από τα διοικητικά της Ομοσπονδίας και πήρε ξανά την φυσική του θέση, αυτήν του κόουτς της Αστραπής, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

«Είναι προσωπική μου επιλογή να αποχωρήσω από την Ομοσπονδία μετά από τόσα χρόνια και να επιστρέψω στην προπονητική. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Ηταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά ήθελα να είμαι πιο κοντά στα παιδιά και στις προσπάθειες που κάνουν για την διάκριση. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα που ξεκινάει τώρα θα είναι η επόμενη ντριμ-τιμ της Ελλάδας στο τάε κβον ντο. Θεωρώ ότι θα προσφέρω πιο πολλά από αυτήν την θέση, μετά και από την προετοιμασία που κάναμε στην Κορέα με κορυφαίους καθηγητές Πανεπιστημίων. Είμαι πιο έτοιμος από ποτέ να οδηγήσω την ομάδα μου ψηλά».

Leave A Comment