Ο Α.Σ. Αστραπή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Χαλκίδα

Αναχώρησε σήμερα Παρασκευή για την Χαλκίδα η αποστολή του Α.Σ. Αστραπή, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο Ανδρών-Γυναικών (28/2-1/3). Το πρωτάθλημα αφορά τους μεγαλύτερους ηλικιακά πρωταθλητές του Α.Σ. Αστραπή, οι οποίοι θα δώσουν μια ακόμη μάχη με στόχο την πανελλήνια διάκριση. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν περίπου 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα και οι πατρινοί πρωταθλητές του Α.Σ. Αστραπή θα διεκδικήσουν, όπως πάντα, θέσεις στο βάθρο.
Οι αθλητές του πατρινού συλλόγου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την χρήση των ηλεκτρονικών θωράκων και κασκών που προμηθεύτηκαν οι άνθρωποι του Α.Σ. Αστραπή για την εξέλιξη των προπονήσεων και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι και ανυπόμονοι να ριχθούν στη μεγάλη μάχη, έχοντας, όπως πάντα, στο πλευρό τους τον προπονητή τους, Κώστα Αντωνακόπουλο
Οι αθλητές του Α.Σ. Αστραπή που συμμετέχουν στους αγώνες είναι οι εξής:
– Σπύρος Ραμαντάνης: -58 κιλά.
– Βλάσσης Πετρόπουλος: -63 κιλά.
– Γιώργος Πετρόπουλος: -63 κιλά.
– Χρήστος Αλεξόπουλος: -68 κιλά.
– Δημοσθένης Τσακαγιάννης: -58 κιλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο αθλητή μια θέση στο βάθρο θα του χαρίσει και μόρια από την ειδική κατηγορία των πρωταθλητών για εισαγωγή σε σχολή της αρεσκείας του.

Leave A Comment