ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 3rd President’s Cup 2018

Στο 3rd President’s Cup στα Λιόσια βρέθηκε ο σύλλογος μας την εβδομάδα που μας πέρασε με συμμετοχή 2500 αθλητών από 63 κράτη και δύο αθλητές μας κατάφεραν να κατακτήσουν την πέμπτη θέση. ο λόγος για τους Πανόπουλο Αντώνη στην κατηγορία των ανδρών -87 κιλά και Μιχαλόπουλο Αλέξη στην κατηγορία των Εφήβων -59 κιλά όπου οι εμφανίσεις τους ήταν εξαιρετικές!
Ο Πανόπουλος Αντώνης κατάφερε να κερδίσει στον δεύτερο αγώνα του με σκόρ 10-7 τον Πρώτο στην Παγκόσμια Κατάταξη Γάλλο Πρωταθλητή της κατηγορίας των -87 κιλών προχωρώντας στον τρίτο αγώνα όπου και έχασε απο τον Τούρκο Πρωταθλητή με σκόρ 10-8 σε έναν δυνατό αγώνα που κρίθηκε στο τέλος. Βέβαια η προετοιμασία του δεν ήταν αυτή που έπρεπε λόγω των επερχόμενων πανελληνίων εξετάσεων αλλα αυτό που κατάφερε ήταν πραγματικά απίστευτο!
Ο Μιχαλόπουλος Αλέξης ένας αθλητής μας που κατεβαίνει απο τα Καλάβρυτα για προπονήσεις σχεδόν καθημερινά κατάφερε απέναντι στους καλύτερους αθλητες της Ευρώπης να κερδίσει τις εντυπώσεις, κάνοντας δυο σημαντικες νικες εναντια στις πιο οργανωμένες Εθνικές ομάδες της Ρωσίας και της Ιταλίας αντιστοιχα, ενώ έχασε απο καθαρή ατυχία απο τον Τούρκο πρωταθλητή!!!
Όλοι οι αθλητές μας φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια που στάθηκαν επάξια απέναντι από σπουδαίους αθλητές και σίγουρα οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν τεράστιες!!

Comments are closed.