Απόλυτα επιτυχημένο το “Fight Night”

Η Πάτρα διψάει για μεγάλες διοργανώσεις και αυτό το έδειξε για μια ακόμη φορά με την επιτυχημένη, από όλες τις πλευρές, διεξαγωγή του “Fight Night-European Champion Belt”. Το “κλειστό” του Απόλλωνα φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε μια από τις πιο εντυπωσιακές διοργανώσεις στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Οι κερκίδες γέμισαν από περίπου 2300 φιλάθλους και οι πατρινοί χειροκρότησαν-αποθέωσαν τον Χάρη Γκαζή (κατέκτησε την Ευρωπαϊκή Επαγγελματική Ζώνη, νικώντας τον Ιταλό Γκουλιέλμο Καράτα), τον Αλέξη Καραλή (έχασε από τον Αθηναίο Γιάννη Μπαλάση στην αναμέτρηση για την Επαγγελματική Ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων), αλλά και τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες.

Στο αγωνιστικό μέρος των Main Fights, διακρίσεις πέτυχαν και οι πατρινοί Μιχάλης Κατσενης, ο οποίος νίκησε τον Ορφέα Ράιδο από τα Γιάννενα και Βίκτωρας Νικολόπουλος, που κέρδισε με νοκ-άουτ τον Παύλο Σιατήρα από την Αθήνα. Ο, επίσης πατρινός, Κώστας Παπαναστασίου ηττήθηκε από τον Αγρινιώτη Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ η Νίνα Γράψα από την Πρέβεζα νίκησε την Πολωνέζα Αντζέλικα Σουτσόσκα.

Ο Χάρης Γκαζής, ως γνήσιος Πατρινός, τίμησε τον κόσμο με την φοβερή εμφάνιση του και νίκησε τον  Ιταλό,  Gugliermo Carata. Μάλιστα ο τελευταίος ένιωσε αδικημένος ζητώντας ρεβάνς στην Ιταλία, διότι σύμφωνα και με τον προπονητή του ήταν μπροστά στα σημεία στους περισσότερους γύρους. Ο Γκαζής δέχθηκε την ρεβάνς και απ΄ ότι φαίνεται ανοίγει νέα βεντέτα…

Επιτυχίες είχαμε και στα Pre Fights, με τον Μάριο Μπαϊτεάνου (Ρουμανικής καταγωγής που ζει χρόνια στην Πάτρα) να κερδίζει τον Αγρινιώτη Δημήτρη Τσούκα και τον πατρινό Φώτη Ράθουση  να επικρατεί επί του Χρήστου Κατσανου απο την Πρέβεζα. Αντίθετα, ο πατρινός Γιάννης Δούβρης έχασε από τον Βίκτορ Τοσλούκου (Αθήνα). Τέλος, ο Βασίλης Τζιάλλας (Γιάννενα) νίκησε τον Βέκιο (Αθήνα).

Το μενού δεν περιελάμβανε μόνο επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες κικ-μπόξινγκ και ΜΜΑ. Οσοι βρέθηκαν στο “κλειστό” του Απόλλωνα παρακολούθησαν και επιδείξεις τάε κβον ντο και γιόγκα από την Αστραπή και την Εκρηξη, Brazilian Ζίου-Ζίτσου, Grappling Fights (πάλη υποταγής), Ballet-Dance Presentation, RNB Dance και άφθονη μουσική. Ολα αυτά με την συνοδεία φωτορυθμικών, ειδικών εφέ, video art, διαδραστικών ενοτήτων και εντυπωσιακών free style dancers που ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη! Η επιτυχία του “Fight Night-European Champion Belt” αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη, προκειμένου η συγκεκριμένη διοργάνωση να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο στην πόλη μας.

Leave A Comment