Αστραπή και Εκρηξη στην άλλη άκρη της Γης!

Για ακόμη μια φορά το τάε κβον ντο της Πάτρας πρωτοπορεί, χάρη στους συλλόγους της Αστραπής και της Εκρηξης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Εκρηξη θα έχει και πάλι διεθνή παρουσία, χάρη στην συμμετοχή του Αλέξη Τσόκανου σε Ολυμπιάδα τάε κβον ντο, το διάστημα 18-23 Μαρτίου στην Ταϊπέι. Ο νεαρός αθλητής (ο πρώτος από την Πάτρα που θα συμμετάσχει σε τέτοια διοργάνωση!) αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στους αγώνες, καθότι πανέτοιμος και πολύ καλά προετοιμασμένος για να εκπροσωπήσει την χώρα και την πόλη μας σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος αθλητής επιλέχθηκε ως ο καλύτερος στην Ελλάδα (χωρίς αμφισβήτηση μάλιστα) στην συγκεκριμένη κατηγορία. Επίσης, η Εκρηξη πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά με τον αθλητή Γιάννη Καούρη στην κατηγορία των -48 κιλών να εκπροσωπεί την χώρα μας με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει μια εβδομάδα μετά την Ολυμπιάδα των Νέων στην ίδια χώρα. Να επισημάνουμε ακόμη ότι ο αθλητής της Εκρηξης είναι ο μοναδικός στην Πάτρα που λαμβάνει μέρος σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και επίσης, είναι η δεύτερη χρονιά του στην Εθνική ομάδα.

Ο προπονητής της Αστραπής, Κώστας Αντωνακόπουλος είναι και επίσημα, πλέον, Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας στην κατηγορία των Εφήβων και θα συνοδεύσει τους δυο παραπάνω αθλητές στους αντίστοιχους αγώνες. Είναι πρώτη φορά που πατρινός προπονητής γίνεται Ομοσπονδιακός και μάλιστα στην Εθνική ομάδα θα έχει παίκτες δυο «δικά» του παιδιά.

Ο προπονητής της Εκρηξης Αντώνης Αντωνακόπουλος δηλώνει ότι οι αθλητές δεν θα κάνουν προετοιμασία με την υπόλοιπη Εθνική ομάδα, αλλά θα προπονούνται στον χώρο που προπονούνται καθημερινά, κάτι που δείχνει ότι θα προετοιμαστούν καλύτερα.

Leave A Comment