Βλάσσης Πετρόπουλος: Και στο βάθος το Μεξικό!

Αφιέρωμα στον Βλάσση Πετρόπουλο έκανε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου. Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Τάσου Σταθόπουλου είχε ως εξής:

Μόλις έκλεισε τα 19 του χρόνια ο Βλάσσης Πετρόπουλος και το καλύτερο δώρο ήταν ένας ακόμα τίτλος. Ο πρωταθλητής τάε κβον ντο της Αστραπής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του (58 κιλά) στο πρόσφατο Πανελλήνιο Κύπελλο που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα επιβεβαιώνοντας την κλάση του.

Ενας από τους καλύτερους αθλητές πανελλαδικά, δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας πολλές φορές, ετοιμάζεται για τον πιο μεγάλο στόχο της νέας χρονιάς που είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η διοργάνωση θα γίνει στο Μεξικό τον προσεχή Ιούλιο και ο Βλάσσης Πετρόπουλος βάζει ψηλά τον πήχη: “Ξέρω ποιος είμαι και τι αξίζω. Σημασία έχει να βγει σωστά η προετοιμασία και να μην έχω κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Αν όλα πάνε καλά θα προσπαθήσω για να ανέβω στο βάθρο, λέει με τον αέρα της 5η θέσης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών που κατέκτησε με την Εθνική μας το 2010 στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Πετρόπουλος υπηρετεί αυτή την περίοδο την στρατιωτική του θητεία στο ΑΣΑΕΔ και εντός Ιανουαρίου θα απολυθεί και έτσι θα μπορέσει να προσηλωθεί στην προετοιμασία του για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα αναμένεται να πάρει μέρος το επόμενο διάστημα και στο Σουηδικό open, όπου θα αντιμετωπίσει μερικούς από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο.

Ο Βλάσσης Πετρόπουλος προπονείται εδώ και χρόνια στην Αστραπή με τον Κώστα Αντωνακόπουλο και φιλοδοξεί να γράψει ιστορία στο άθλημα και γιατί όχι να γίνει ο πατρινός με τις περισσότερες διακρίσεις!

Σημειώνεται πως στα χνάρια του βαδίζει ο μικρός αδελφός του Γιώργος, επίσης αθλητής της Αστραπής, πρωταθλητής Ελλάδας πέρυσι στην κατηγορία των εφήβων.

Leave A Comment