Διακρίσεις του συλλόγου μας στη Σόφια

Άψογη ήταν η εμφάνιση του Α.Σ Αστραπή Πατρών στο 4ο Sofia Open 2017 στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 4-5/3 αφού οι αποσκευές τους ήταν γεμάτες μετάλλια!
Συγκεκριμένα ο Πατρινός Σύλλογος συμμετείχε με 7 αθλητές στην κατηγορία των begginers οπου σημείωσαν τις εξής διακρίσεις:

?Λαμπρόπουλος Χρήστος ύστερα απο 4 δυνατούς αγώνες κατάφερε να κερδίσει το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -45 κιλών και να μας αποδείξει οτι η συνέπεια στις προπονήσεις αποφέρει καρπούς μιας και είναι ένας απο τους αθλητές που δεν λείπει απο τις καθημερινές προπονήσεις.

? Σταθάτος Παναγιώτης με μία ωραία εμφάνιση χάνοντας στον δεύτερο αγώνα κατέκτησε την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -63 κιλών.

? Παναγόπουλος Αποστόλης ο πιο μικρός της ομάδας κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -33κιλών ύστερα από 4 δυνατούς αγώνες με τον πρώτο να τον κερδίζει με τεχνικο νοκ αουτ (21-0) και τους υπόλοιπους επίσης με μεγαλη διαφορά κάνοντας όλο το στάδιο να τον χειροκροτάει.

Στην κορυφή του βάθρου ανέβηκε και η Πάντου Δέσποινα στην κατηγορία των -30 κιλών όπου μετά απο 4 αγώνες κατάφερε να κερδίσει το Χρυσό μετάλλιο και να μας αποδείξει οτι είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του συλλόγου.

✔ Σακαμπέτη Μαρία κατέκτησε την τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία των -44 κιλών ύστερα απο μία δυνατή εμφάνιση.

Δυστυχώς δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο ο Βαμβακάς Δημήτρης και ο πρωτοεμφανιζόμενος Ντότσικα Ηλίας παρόλο την εκπληκτική τους εμφάνιση.

Επίσης στο G1 συμμετείχαν 3 αθλητές του αγωνιστικού τμήματος Κούτσης Σταύρος οπού λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να συνεχίσει όπως επίσης και οι Πετρόπουλος Γεώργιος και Πετρόπουλος Βλάσσης χάνοντας στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα αντίστοιχα αφήνοντας όπως κάθε φορά τις καλύτερες εντυπώσεις σε ενα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής Αντωνακόπουλος Κων/νος δηλώνει περήφανος για όλους τους αθλητές του σημειώνοντας πως σημασία έχει η προσπάθεια και οι εμπειρίες που αποκομίζουν οι αθλητές μέσα απο τους αγώνες που συμμετέχουν κάθε φορά.
Άλλωστε το Μέλλον τους ανήκει!!!!

Comments are closed.