Και ο Μουρούτσος στο “Fight Night”

Δεν έρχεται κάθε μέρα στην πόλη μας ένας χρυσός Ολυμπιονίκης. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον άνθρωπο που μας χάρισε μεγάλες στιγμές το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, ο οποίος θα βρίσκεται την Κυριακή στην Πάτρα για το “Fight Night-European Champion Belt”.

Την αποκάλυψη έκανε ο προπονητής της Αστραπής, Κώστας Αντωνακόπουλος, ο οποίος είναι εκ των διοργανωτών του συγκεκριμένου εβέντ. Ο πατρινός Δάσκαλος συνδέεται με φιλία ετών με τον Μουρούτσο, καθώς το τάε κβον ντο είναι η κοινή τους αγάπη.

“Η παρουσία του Μιχάλη Μουρούτσου αποτελεί έναν λόγο παραπάνω για να βρεθούν οι πατρινοί φίλαθλοι στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα”, τόνισε ο Κ. Αντωνακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην σημασία των αγώνων: “Η διοργάνωση τα έχει όλα. Μαχητικά αθλήματα, μονομαχίες μεταξύ αθλητών υψηλού επιπέδου, μουσική, χορό, σόου, ενώ για πρώτη φορά θα παιχθεί αγώνας ΜΜΑ (σ. Μεικτές Πολεμικές Τέχνες) στην Πάτρα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε θέαμα, σε μια διοργάνωση που θα γίνει θεσμός για την πόλη μας. Φιλοδοξούμε οι αγώνες να διεξάγονται στην Πάτρα κάθε χρόνο. Παράλληλα, ό,τι χρήματα κινηθούν, θα διατεθούν μεταξύ πατρινών και αποκλειστικά για τους πατρινούς. Μιλάμε δηλαδή για ένα εβέντ στην Πάτρα, αποκλειστικά από πατρινούς και για πατρινούς. Απευθυνόμαστε σε μια ευρεία γκάμα κοινού, σε οικογένειες, σε όλες τις ηλικίες, σε άνδρες, γυναίκες και σε όσους ζητούν την ψυχαγωγία”.

Leave A Comment