Με επιτυχία το καμπ της Αστραπής και της Εκρηξης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του «Green Camp» στα Λεχαινά το καλοκαιρινό πρόγραμμα προετοιμασίας της Αστραπής και της Εκρηξης.

Μάλιστα, το μενού περιελάμβανε άλλη μια πρωτοποριακή κίνηση των δυο συλλόγων, με τους υπευθύνους της Αστραπής και της Εκρηξης να φέρνουν στην περιοχή μας τον Ιρανό παγκόσμιο πρωταθλητή και προπονητή επί σειρά ετών σε μια από της υπερδυνάμεις του διεθνούς τάε κβον ντο, Αλί Ινκόρ.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα προετοιμασίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 100 από όλη την Ελλάδα (Πάτρα, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή, Γέρακας, Ιλιον, κ.ά.).

Το καμπ είχε διάρκεια 7 ημέρες (17-24 Αυγούστου), με προπονήσεις πρωί και απόγευμα υπό τις οδηγίες του Ιρανού τεχνικού και με την παρουσία, μάλιστα, αρκετών Ελλήνων πρωταθλητών.

Ολοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τις προπονήσεις που γίνονταν με βάση τα Κορεάτικα δεδομένα και με ανανεώσιμες τεχνικές, χάρη στην εμπειρία του Ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Αντωνακόπουλου. Ο έμπειρος τεχνικός, μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας με προετοιμασίες στην Κορέα, δέχθηκε συγχαρητήρια από τον προπονητή Νίκο Παπαδέα, καθώς επίσης και από τον προπονητή του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστα Τσιδημόπουλο, οι οποίοι συμμετείχαν στο καμπ με τις ομάδες τους.

Leave A Comment