Ο Δήμος Πατρέων τίμησε την Αστραπή και την Εκρηξη

Την Πέμπτη 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πατρέων η βράβευση της Αστραπής και της Εκρηξης για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, αλλά και για τις εν γένει εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών των δυο συλλόγων, στην διοργάνωση ΑDRIATIC AND IONIAN MACROREGION (Ανκόνα, 6-8 Ιουνίου).
Οι δυο προπονητές Κώστας και Αντώνης Αντωνακόπουλος, μαζί με τους αθλητές τους, Κωνσταντίνο Σώρρα, Αναστασία Καρασπήλιου, Ολγα Τσακαγιάννη και Χρήστο Καρκασίνα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και, γεμάτοι από υπερηφάνεια για το κατόρθωμά τους, ευχαρίστησαν τον Δήμο Πατρέων για την επιλογή και για την τιμή που τους έκανε.
Οπως παραδέχθηκαν, μάλιστα, οι άνθρωποι του Δήμου Πατρέων: «Η αποστολή της Αστραπής και της Εκρηξης έβγαλε ασπροπρόσωπη όχι μόνο την Πάτρα, αλλά και όλη την Ελλάδα». Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι των δυο συλλόγων υποσχέθηκαν να φέρουν στην πόλη και νέες επιτυχίες.
Θυμίζουμε ότι σε παρόμοιο διεθνές τουρνουά, πριν από 2 περίπου χρόνια στην Κορέα, οι αθλητές της Αστραπής και της Εκρηξης, αγωνιζόμενοι με τα ελληνικά χρώματα, είχαν κατακτήσει δυο χρυσά μετάλλια!
Φέτος ήταν η δεύτερη φορά που ο Δήμος Πατρέων εμπιστεύθηκε τους δυο συλλόγους, και όπως αποδείχθηκε, όχι άδικα, καθώς η Αστραπή και η Εκρηξη έχουν αποδεδειγμένα βγάλει τους ανθρώπους του Δήμου ασπροπρόσωπους και τις δυο φορές!

Leave A Comment