Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Για την κορυφαία διοργάνωση του Ταεκβοντό αναχωρεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 ο Πρωταθλητής της Αστραπής Πετρόπουλος Βλάσσης ώστε να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κορέα και να αγωνιστεί σε αυτό στις 27 Ιουνίου 2017. Ύστερα από την πρώτη θέση που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στην Πάτρα πήρε απευθείας το εισιτήριο για να στελεχώσει την Εθνική Ομάδα Ανδρών/Γυναικών.
Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι ο μοναδικός αθλητής από την Πάτρα που μπαίνει στη Εθνική Ομάδα Ανδρών και το μοναδικό σωματείο που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Αυτό σημαίνει ότι εκπροσωπεί την πόλη της Πάτρας επάξια και ανεβάζει τον πήχη του Ταεκβοντό ακόμα πιο ψηλά δείχνοντας πόσο καλή δουλειά γίνεται στον χώρο της Αστραπής.
Η προετοιμασία του τόσο από τον Προπονητή του Αντωνακόπουλο Κων/νο όσο και από τον Γυμναστή της σχολής Κασκάνη Ιωάννη είναι εξαιρετική και αναμένουμε όλοι για μια θέση στο βάθρο.
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η πορεία του συγκεκριμένου αθλητή είναι λαμπρή και δεν κρατάει τυχαία τον τίτλο του Πρωταθλητή τόσα χρόνια.

Kαλή Επιτυχία!!!!!

Comments are closed.