ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2018???

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ στην Αθήνα το σαββατοκύριακο και παρών ήταν φυσικά και ο σύλλογος μας σε μια τόσο σημαντική εγχώρια διοργάνωση.

?Με 6 συμμετοχές διεκδίκησε ο σύλλογος μια θέση στο βάθρο και οι εμπειρίες που αποκόμισαν όλοι ήταν τεράστιες με πολλά εφόδια για το μέλλον.
Δυστυχώς για τους 4 μικρούς και πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές (Γεωργακη Παναγιώτη, Καρνεζη Νικόλαο, Βελισσαρη Κων/νο, Σταύρου Γεώργιο/Φίλιππο) η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους μιας και πέτυχαν από τον πρώτο αγώνα αθλητές που κέρδισαν 5-6αγωνες μπαίνοντας στα μετάλλια.
??Ωστόσο δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός με την εκπληκτική εμφάνιση της Παντου Δέσποινας που σάρωσε στους δύο πρώτους της αγώνες αλλα και ο Ζουπης Αθανάσιος ο οποίος αν και τραυματισμένος από τον 1ο αγώνα κατάφερε να παίξει 5 αγώνες και να κατακτήσει την 3η θέση.
?Πολλα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Αμέτρητα Μπράβο για τον Θάνο που ξεπέρασε τον εαυτό του και το πάλεψε με ένα πόδι μέχρι την τελευταία στιγμή.
Χρυσή είναι η προσπάθεια όχι το μετάλλιο!

#astrapi #taekwondo #greek #championship #3rd #place

? Βέβαια μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στους δύο πιο μικρούς αθλητές που συμμετείχαν στο διασυλλογικό πανελληνιου συμμετοχής την Παρασκευή τον Βαμβακα Δημήτρη και την Οκταρα Χαρά που η προσπάθεια τους ήταν μεγάλη δίχως όμως να καταφέρουν να διακριθούν.

Comments are closed.