Συγχαρητήρια και ευχαριστήρια από Αστραπή και Εκρηξη

Οι δυο μεγάλοι σύλλογοι τάε κβον ντο της Πάτρας, Αστραπή και Εκρηξη επιλέχθηκαν από τον Δήμο Πατρέων για να εκπροσωπήσουν την πόλη μας, αλλά στην ουσία και ολόκληρη την Ελλάδα (μιας και ήταν οι μοναδικοί σύλλογοι της χώρας στο εν λόγω άθλημα), στο «Youth Games Adriatic and Ionian Macroregion» στην Ανκόνα της Ιταλίας το διάστημα 6-8 Ιουνίου.

Βέβαια τα αποτελέσματα άγγιξαν την τελειότητα, αφού στις αποσκευές τους, η Αστραπή και η Εκρηξη είχαν μόνο χρυσά μετάλλια, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Ελληνες, αλλά και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Ανδρέα Φίλια, δικαιώνοντάς τον, παράλληλα, για την επιλογή του.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

– Χρήστος Καρκασίνας (Α.Σ. Εκρηξη Πατρών)

– Αναστασία Καρασπήλιου (Α.Σ. Αστραπή Πατρών)

– Κωνσταντίνος Σώρρας (Α.Σ. Αστραπή Πατρών)

– Ολγα Τσακαγιάννη (Α.Σ. Αστραπή Πατρών).

Όπως πάντα, δίπλα στους αθλητές βρίσκονταν ο Ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός της Αστραπής, Κώστας Αντωνακόπουλος και ο προπονητής της Εκρηξης, Αντώνης Αντωνακόπουλος.

Οι δυο προπονητές ευχαριστούν τον Δήμο Πατρέων και τον κ. Φίλια για την επιλογή του, καθώς δικαιώθηκε με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα (1η θέση).

Οι αγώνες έγιναν σε ομαδικό επίπεδο, και κάθε αθλητής από τους 4 έπαιζε με τον ακριβώς απέναντί του της αντίστοιχης χώρας, συγκεντρώνοντας πόντους και νίκες.

Την πρώτη ημέρα οι αθλητές μας κέρδισαν τους συλλόγους της Ιταλίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και του Μαυροβουνίου.

Και την δεύτερη ημέρα νίκησαν στον τελικό την Σερβία και την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Leave A Comment