4ος Σύλλογος Στην Γενική Κατάταξη Μεταλλίων ο Α.Σ ΑΣΤΡΑΠΗ Πανελλήνια!

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ  στην Πόλη της Πάτρας με συμμετοχή 375 αθλητών/τριων από 110 Σωματεία όλης της Ελλάδας.

Ο Πρωταθλητής Σύλλογος είχε αναλάβει την συνδιοργάνωση του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος  καθώς επίσης συμμετείχε και με την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος.

Με 16 αθλητές  έδωσε δυναμικό παρών και ύστερα από εκπληκτικούς αγώνες κατάφερε να πετύχει τις εξής διακρίσεις:

Πετρόπουλος Βλάσσης:  Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των -63 κιλών όπου με το Χρυσό του μετάλλιο έκανε περήφανη όλη την Πάτρα και όχι μόνο. Ύστερα από 4 δυνατούς αγώνες ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου παίρνοντας απευθείας το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κορέα τον Ιούνιο.

Καρασπήλιου Αναστασία: 2η θέση στην κατηγορία των -53 κιλών….το μεγάλο φαβορί της Αστραπής ύστερα από 3 αγώνες έχασε στον τελικό από την Πρωταθλήτρια της κατηγοριας.

Αγγελοπούλου Αλεξάνδρα: 3η θέση στην κατηγορία των -53 κιλών…δίνοντας τον καλύτερό της  εαυτό έχασε στον τρίτο της αγώνα.

Πετρόπουλος Γεώργιος: 2η θέση στην κατηγορία των -58 κιλών…ύστερα από 4 εκπληκτικούς αγώνες ο Μεγάλος Πρωταθλητής της Αστραπής έχασε στον τελικό από τον πρωταθλητή της κατηγορίας του.

Πανόπουλος Αντώνης: 3η θέση στην κατηγορία των -80 κιλών….ύστερα από 2 αγώνες και με δυνατή εμφάνιση….

Ο  Σύλλογος συνεχίζει επάξια να διατηρεί τον τίτλο του Πρωταθλητή αφού βρίσκεται στην 4η θέση στην γενική κατάταξη Μεταλλίων του εν λόγω Πρωταθλήματος.

Άψογη ήταν και η εμφάνιση και των υπολοίπων αθλητών που δυστυχώς στερήθηκαν μία θέση στο βάθρο και ήταν οι εξής:

Σώρρας Ηλίας- Σώρρας Κων/νος- Ραμαντάνης Σπύρος- Μιχαλοπούλου Έλενα- Τσούλος Πέτρος- Αλεξόπουλος Χρήστος- Τραγουλιάς Παναγιώτης- Τσακαγιάννης Δημοσθένης- Χρυσανθακόπουλος Ανδρέας-Δασουράς Γεώργιος- Δημητρουλόπουλος Μάριος

Comments are closed.