Ο Α.Σ. Αστραπή Πατρών Πρωταθλητής Ελλάδος

Ο Α.Σ. Αστραπή Πατρών πρωταθλητής σύλλογος ΕλλάδαςΆστραψε και Βρόντηξε, έλαμψε με την παρουσία της και τίμησε την Πάτρα, η Αστραπή, η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Απριλίου 2009 στην Ηλιούπολη.

Κάνοντας για μία ακόμη φορά την υπέρβαση, η ομάδα της Αστραπής κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια και αυτόματα 3 αθλητές της θα ενταχθούν στην Εθνική ομάδα για να αγωνιστούν με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί σε έναν περίπου μήνα στην Σουηδία.

Τον χορό των μεταλλίων άνοιξε ο συνήθης ύποπτος Βασίλης Αντωνακόπουλος στην κατηγορία των -63κ. Ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του σε 4 αγώνες, που όλοι έληξαν με 7 πόντους διαφορά!

Σύμφωνα με τον κανονισμό κανείς αντίπαλος δεν μπόρεσε να σταθεί και να αντέξει μέχρι το τέλος!

Ο πρωταθλητής της Αστραπής έδειξε σε όλους ότι είναι έτοιμος, σύμφωνα και με τις προβλέψεις των ειδικών, για να κάνει το ίδιο πράγμα και στο Πανευρωπαϊκό.

Την ίδια καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Βασίλης Πετρόπουλος, κατακτώντας τα -51κιλά και κάνοντας περίπατο. Μάλιστα, στον τελικό ο αντίπαλος δεν κατέβηκε καθόλου!

Κάποιος θα θεωρούσε ότι το επίπεδο φέτος ήταν πολύ χαμηλό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και αυτό γιατί απλά οι αθλητές της Αστραπής έκαναν την διαφορά σε όλα τα επίπεδα, λόγω της σκληρής και συστηματικής καθημερινής προσπάθειάς τους.

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο ήρθε από τον μικρότερο αθλητή της Αστραπής, τον Γιώργο Πετρόπουλο, που αν έστω και δύσκολα, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του (σ. σε ηλικία 14 ετών, κατέβηκε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων), κατάφερε να βγει και αυτός πρώτος, κερδίζοντας με πολλή πίστη και πάθος 4 αγώνες.

Την 3η θέση κατέκτησε ο μικρός Χρ. Αλεξόπουλος και έδειξε ότι στο άμεσο μέλλον και αυτός θα είναι πρωταγωνιστής!

Να τονίσουμε πως για πρώτη φορά, για το πατρινό Tae Kwon Do, τρεις αθλητές από την περιοχή (και μάλιστα όλοι από την Αστραπή) θα αγωνιστούν σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα! «Οπωσδήποτε είναι μεγάλο γεγονός για την Πάτρα. Οι υπόλοιποι αθλητές, κατάφεραν να κερδίσουν από έναν αγώνα και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια. Αυτοί είναι οι Κω. Κανελλοπούλου, Μαρ. Καλογερή, Κ. Ανδρεόπουλος. Τον Πανόπουλο, αν και τραυματισμένος, τον σταμάτησαν οι διαιτητές στον αγώνα για τα μετάλλια. Και αυτός απέδειξε ότι θα είναι το μέλλον της Αστραπής», τόνισε ο Δάσκαλος Κώστας Αντωνακόπουλος.

Ο τελευταίος, όντας χαρούμενος για τα αποτελέσματα, θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους αθλητές και τον κόουτς της ομάδας Αντώνη Αντωνακόπουλο, καθώς και τον ακούραστο γυμναστή της ομάδας Γιάννη Κασκάνη.

πηγή: http://www.athlopaidies.gr/1/iframe.scr?category_id=17639

Leave A Comment