Η Αστραπή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών

Η Αστραπή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑνδρώνΗ Αστραπή και πάλι με δυνατό «παρών», στον μεγαλύτερο θεσμό των πρώτων αθλητών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών, κατάφερε και έκανε την διαφορά.

Συγκεκριμένα, ο Βλάσης Πετρόπουλος στην κατηγορία των 54 κιλών, κατέκτησε την 1η θέση και θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα τον Οκτώβριο στην Κοπεγχάγη, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Ανδριόπουλοςαν και μόλις 16 ετών, κατέκτησε την 3η θέση, όπως επίσης και ο Γιώργος Πετρόπουλος.

Αντίθετα, οι διαιτητές δεν άφησαν τον Νίκο Κακαρέλη να βγει πρώτος στον τελικό, ενώ ο Ραμαντάνης έχασε στον αγώνα πριν από τα μετάλλια.

Πάντως, η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Αστραπή, και όλοι οι παράγοντες και ο Δάσκαλος Κώστας Αντωνακόπουλος έμειναν ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα που ήρθαν, τα οποία διατήρησαν τον σύλλογο στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα.

Μάλιστα, πολλές φορές τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από το αναμενόμενο και είναι χαρακτηριστικός ο συγκεντρωτικός απολογισμός της Αστραπής στα πρωταθλήματα που συμμετείχε: πρώτη στους παίδες, πρώτη στους Εφηβους και τέταρτη στους Ανδρες. Η ευχή όλων είναι τη νέα σεζόν οι διακρίσεις να είναι ακόμη πολύ περισσότερες. 

πηγή: http://www.athlopaidies.gr/1/18184.scr

Leave A Comment