Μεγάλη Εμφάνιση του Α.Σ. Αστραπή στους Αγώνες Παμπαίδων -Παγκορασίδων και Παίδων – Κορασίδων

οι νεαροί αθλητές της Αστραπής με τον Κορεάτη Δάσκαλό τους και τον Κώστα ΑντωνακόπουλοΆλλη μια μεγάλη εμφάνιση του Α.Σ. Αστραπή Πατρών στους αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων και Παίδων – Κορασίδων, που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο 27 & 28 Φεβρουαρίου 2010 στην Καλαμάτα.

Ο πρωταθλητής σύλλογος της Αστραπής εμφανίζοντας τη νέα του ομάδα, έδειξε ότι η πορεία αυτή θα συνεχιστεί σε υψηλό επίπεδο και τα επόμενα χρόνια.

Με τα μεγάλα οράματα του συλλόγου και μαζί με τους δύο Κορεάτες Δασκάλους, που για πρώτη φορά κατάφερε να φέρει κάποια ομάδα στην Ελλάδα, η Αστραπή παρουσίασε ένα αξιόλογο και νεανικό συγκρότημα, μια μεγάλη ομάδα αποτελούμενη από καλοδουλεμένους και άρτια καταρτισμένους αθλητές.

Ολοι κατέκτησαν μετάλλια και πολλές πρώτες θέσεις, αποδεικνύοντας ότι στην Αστραπή γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Ο προπονητής Κώστας Αντωνακόπουλος ανέφερε ότι στη νέα ομάδα της Αστραπής δίνεται μεγάλη έμφαση στους μικρούς αθλητές. Οι άρτια και επιστημονικά καταρτισμένοι συνεργάτες του συλλόγου σέβονται απόλυτα τις αρχές του τάε κβον ντο, καθώς και το νεαρό της ηλικίας των παικτών της Αστραπής και όλοι μαζί δουλεύουν σκληρά, έτσι ώστε η Πάτρα να θαυμάσει τους νέους της πρωταθλητές, μέσα στα επόμενα χρόνια. Παράλληλα, όπλο της Αστραπής είναι και η εμπειρία των προπονητών της.

πηγή: http://www.athlopaidies.gr/1/iframe.scr?category_id=19787

Leave A Comment