Ο Α.Σ. Αστραπή Πατρών έτοιμος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ολγα Τσακαλογιάννη, Γιώργος Πανταζόπουλος, Βασίλης Αντωνακόπουλος, Διονυσία Αντωνακοπούλου, Γιώργος Λαμπρόπουλος και ο δάσκαλος Κώστας Αντωνακόπουλος. Για άλλη μία φορά η κυριαρχία του Βασίλη Αντωνακόπουλου του Α.Σ. Αστραπή Πατρών στην κατηγορία που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν εμφανής. Με καταπληκτικές εμφανίσεις στο Διασυλλογικό της Χαλκίδας, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Βασίλης Αντωνακόπουλος φαίνεται λοιπόν ότι σε έναν περίπου μήνα, που θα κριθεί η πρόκριση δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για να τα καταφέρει.

Καταπληκτική επίσης ήταν και η Ολγα Τσακαλογιάννη, αφού έφτασε στον τελικό και με μόλις 1 πόντο διαφορά έχασε το χρυσό.

Η Διονυσία Αντωνακοπούλου έμεινε για άλλη μία φορά στην 3η θέση, παίρνοντας όμως θετικές εμπειρίες για την συνέχεια και το μέλλον.

Στην 5η θέση έμεινε ο Γιώργος Πανταζόπουλος και ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, όπου συγκέντρωσαν σημαντικές γνώσεις, αφού σε επίσημο πρωτάθλημα συμμετείχαν για πρώτη φορά.

Στην φωτογραφία οι Ολγα Τσακαλογιάννη, Γιώργος Πανταζόπουλος, Βασίλης Αντωνακόπουλος, Διονυσία Αντωνακοπούλου, Γιώργος Λαμπρόπουλος και ο δάσκαλος Κώστας Αντωνακόπουλος.

πηγή: http://www.athlopaidies.gr/1/17331.scr

 

Leave A Comment