Σάρωσε ο Α.Σ. Αστραπή Πατρών

Για άλλη μία φορά η Αστραπή Πατρών δείχνει την τέλεια δουλειά που γίνεται στις τάξεις της ομάδας, ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ προκριθέντων αθλητών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Α.Σ. Αστραπή Πατρών ξεπέρασε κάθε προσδοκία με 10 στους 11 αθλητές της που συμμετείχαν στα προκριματικά να παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Α.Σ. Αστραπή Πατρών είναι ο μόνος σύλλογος από τη Νότια Ελλάδα, που θα δώσει τόσο δυναμικό «παρών» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και μάλιστα με τους πιο πολλούς αθλητές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι παράγοντες του Τάε Κβον Ντο είχαν να δώσουν συγχαρητήρια στον Δάσκαλο της Αστραπής Κώστα Αντωνακόπουλο, ρωτώντας τον πως τα καταφέρνει η ομάδα του και φέρνει τόσο σημαντικά αποτελέσματα.

Ο ίδιος δεν έλεγε τίποτα άλλο, παρά μόνο χαμογελώντας, ότι οι επιτυχίες έρχονται μέσα από την σκληρή δουλειά και την μεθοδική και ποιοτική προπόνηση.

Οι αθλητές της Αστραπής, που πήραν την πρόκριση, κερδίζοντας τουλάχιστον δύο αγώνες είναι οι: Γ. Πετρόπουλος -45κ., Π. Ανδριόπουλος -48κ., Β. Πετρόπουλος -51κ., Χ. Αλεξόπουλος -55κ., Βασ. Αντωνακόπουλος -63κ., Κ. Θεοδωρακόπουλος -63κ., Αν. Πανόπουλος -68κ., Ιάσ. Τίσινκ +78κ.

Στα κορίτσια, την πρόκριση πήραν οι Μ. Καλογερή -44κ. και Κ. Κανελλοπούλου -55κ. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά άφησε πολύ καλά στοιχεία η μικρή Π. Κοσμά στα -49κ. Να τονίσουμε ότι οι περισσότεροι αθλητές αποτελούν τη νέα ομάδα της Αστραπής και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στους Εφηβους.

Στην Αστραπή αισιοδοξούν ότι θα συνεχιστούν οι επιτυχίες και ότι στο μέλλον θα υπάρξουν πολλές ακόμη διακρίσεις.

* Στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας θα αγωνιστούν ο Βασίλης Αντωνακόπουλος και ο Χρ. Αλεξόπουλος το επόμενο Σαββατοκύριακο. Οι δύο αθλητές θα πάρουν μέρος σε ένα μήτινγκ, το οποίο θεωρείται Α΄ Κλάσης, με την συμμετοχή 1.200 αθλητών από ολόκληρο τον κόσμο. Οποιος πετύχει διάκριση σε αυτό το μήτινγκ, θα συμπεριληφθεί ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές στον κόσμο. Θα είναι ένα ακόμη γερό τεστ, πριν από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

πηγή: http://www.sportfmpatras.gr/article.php?id=8837

Leave A Comment