Σεμινάριο Dynamic Flow – Power Yoga

από τη Lora Krass

Η Yoga της Δύναμης

Σεμινάριο Dynamic Flow - Power Yoga

Μέσα από ένα 2-ωρο πρόγραμμα, βασισμένο στη Χάθα γιόγκα (Hatha Yoga) και την Αστάνγκα, προσαρμοσμένο στα δυτικά πρότυπα με δυναμική εκτέλεση των ασάνας ο ασκούμενος καθοδηγείται αρχικά,μπαίνοντας στο ‘κέντρο’ του/της μέσα από μια μικρή συγκέντρωση μέσω της αναπνοής και συντονίζοντας όλο του το είναι στο “εδώ και τώρα”.

Η προθέρμανση και η ροή πάνε χέρι-χέρι με την αναπνοή ως οδηγό (Vinyasa Flow). Στη συνέχεια, οι ασάνες εναλλάσσονται σταδιακά και με δυναμικό ρυθμό μέσα από τον “Χαιρετισμό στον Ήλιο” (Surya Namaskar), φέρνοντάς τον ασκούμενο κάθε φορά στο παρών. Κάθε άσκηση δουλεύει μέσα από τις Prana και Apana (ανοδική και καθοδική ενέργεια μέσα από το σώμα) χαρίζοντας έτσι μια αίσθηση γερής γείωσης αλλά και παράλληλα ελαφρότητας (απογείωσης!) και άνοιγμα απ’ το κέντρο της καρδιάς.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για όσους ήδη ασκούνται στη γιόγκα ή ενδιαφέρονται για μια πιο δυναμική προσέγγιση στην όλη αυτογνωσία τους μέσα απ’ το σώμα τους.

Τελειώνουμε με 20 λεπτά χαλάρωσης (Savasana) και οραματισμό, δουλεύοντας τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρας) και αύρα με χρώματα και δόνηση – ήχο.

 Yoga Studio: Astrapi & Ekrixi

https://www.astrapi-as.gr

http://www.ekrixi.gr

Comments are closed.