Στη Θεσσαλονίκη ο Α.Σ. Αστραπή Πατρών

O A.Σ. Αστραπή Πατρών θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά Τάε Κβον Ντο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου. Τη αποστολή της πατρινής ομάδας θα αποτελούν οι εξής αθλητές:

Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος, Γιώργος Πετρόπουλος, Βλάσσης Πετρόπουλος, Δημοσθένης Τσακαγιάννης, Χρήστος Αλεξόπουλος, Διονυσία Αντωνακοπούλου, Σπύρος Ραμαντάνης, Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

«Ολοι οι αθλητές μας έκαναν σκληρή προετοιμασία και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο Δάσκαλος της Αστραπής, Κώστας Αντωνακόπουλος.

Οι συμμετοχές στο διεθνές τουρνουά θα είναι από 50 διαφορετικές χώρες του κόσμου και αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

* Ο Α.Σ. Αστραπή σε συνεργασία με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Σκεπαστού Καλαβρύτων δημιούργησαν τον σύλλογο Τάε Κβον Ντο Καλαβρύτων.

Ο σύλλογος λειτουργεί στον εκπολιτιστικό σύλλογο Σκεπαστού με μεγάλη συμμετοχή παιδιών. Πραγματοποιούνται προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα με Δασκάλους του Α.Σ. Αστραπή, ενώ λειτουργούν παράλληλα και τμήματα ενηλίκων.

πηγή: sport-week.gr

Leave A Comment