Yoga Works – Εκπαίδευση Δασκάλων (Level A) – Πάτρα

Yoga Works Teacher Training – Πάτρα

Level A (100 ώρες) (Στα ελληνικά) (διευρυμένης μορφής) (5 Σαββατοκύριακα):

Ημερομηνίες: 14,15 Ιανουαρίου/ 28,29 Ιανουαρίου/ 4,5 Φεβρουαρίου/ 3,4 Μαρτίου/ 31,1 Απριλίου, Μαΐου

Ώρες: Σάββατο: 12:00-20:00 – Κυριακή: 10:00-18:00

Yoga Works Teacher Training  Πάτρα

Yoga Works Teacher Training Πάτρα

Η εκπαίδευση δασκάλων Yoga Works
Το Yoga Works προσφέρει μία συνεκτική προσέγγιση στην εκπαίδευση δασκάλων που συγκεντρώνει την επιδεξιότητα πολλών διαφορετικών ειδικών και συνδυάζει ό,τι καλύτερο από την παράδοση της Γιόγκα σε Ανατολή και Δύση. Το διδακτικό μας προσωπικό απαρτίζεται από υψηλά εκπαιδευμένους, έμπειρους και εμπνευσμένους επαγγελματίες με μία βαθιά κατανόηση της μεταμορφωτικής δύναμης της Γιόγκα.
Θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας διδασκαλίας μας είναι η κατανόηση των εννοιών της Γιόγκα μέσω του σώματος και της δυναμικής και ενσυνείδητης πρακτικής στις άσανες. Η μέθοδος του YogaWorks αποτελεί μία μίξη των τριών γραμμών διδασκαλίας που προέκυψαν από τον Krishnamacharya –αυτής της Ashtanga, της Iyengar και των διδασκαλιών του Desikachar- από κοινού με μία μοναδική προσέγγιση δόμησης των μαθημάτων της Γιόγκα, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες ενός μέσου μαθητή της Γιόγκα. Από την Ashtanga η μέθοδος ενσωματώνει τη ζέστη και τη ροή, από την Iyengar τις ακριβείς και λεπτομερείς οδηγίες και από τη διδασκαλία του Desikachar τις τροποποιήσεις των στάσεων, την ιδέα ότι η πρακτική θα πρέπει να είναι ταιριαστή με αυτόν που την κάνει. Τα προγράμματά μας δίνουν έμφαση στο ότι η προσωπική πρακτική του μαθητή είναι η πηγή της δημιουργικής του διδασκαλίας και περιλαμβάνουν μία περιεκτική μελέτη της τεχνικής και της μηχανικής των θεμελιωδών ασανών της Γιόγκα, καθώς και των εργαλείων που μας είναι απαραίτητα για να διδάξουμε και να εμπνεύσουμε τους άλλους. Για να εμβαθύνουν στην εκπαίδευσή τους οι μαθητές επίσης θα μελετήσουν λειτουργική ανατομία και φυσιολογία, θα διερευνήσουν τα φιλοσοφικά θεμέλια της Γιόγκα, θα κάνουν πρακτική στο διαλογισμό και την pranayama, και θα εξερευνήσουν την αρχαία επιστήμη της Ayurveda.
Το φάσμα των προγραμμάτων του YogaWorks περιλαμβάνει την Εκπαίδευση Δασκάλων διάρκειας 200 ωρών, ένα πρόγραμμα που θέτει τη βάση της εκπαίδευσης για σοβαρούς μαθητές και επίδοξους δασκάλους, καθώς και το επιπρόσθετο Επαγγελματικό Πρόγραμμα διάρκειας 300 ωρών, που είναι ένα δευτερεύον πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων για αναπτυσσόμενους δασκάλους.
Ως διεθνής σχολή, το Yoga Works φέρνει με ενθουσιασμό το πρόγραμμά του σε Ελλάδα και Κύπρο σε συνεργασία με την Άννα Ζώρζου (Εκπαιδεύτρια Δασκάλων και Συντονίστρια του Yoga Works).

Διαβάστε περισσότερα στην σελίδα της εκπαιδεύτρια δασκάλων Άννα Ζώρζου.

Leave A Comment