Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Αστραπή αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, στην διάρκεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ταε κβον ντο Εφήβων-Νεανίδων στην Λάρισα (9-11 Μαρτίου).

Συγκεκριμένα η Αστραπή αναδείχθηκε ΠΡΩΤΟΣ σύλλογος στους εφήβους και ΤΡΙΤΟΣ σύλλογος στην γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος στο οποίο συμμετείχαν 150 σωματεία απο όλη την Ελλάδα και συνολικά 500 αθλητές και αθλήτριες.

Η Πατρινή ομάδα κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στους Έφηβους  με τον Γιώργο Πετρόπουλο (55κ.) και τον Χρήστο Αλεξόπουλο (63κ.). Οι δυο αθλητές <<κλείδωσαν>> και την θέση τους στην Εθνική Ομάδα και ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους στην Πορταριά προκειμένου να αγωνιστούν στις 4-6 Απριλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ταε κβον ντο που θα γίνει στην Αίγυπτο.

Οι υπόλοιποι αθλητές της Αστραπής απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον και ήταν οι εξής: Γιώργος Λαμπρόπουλος (45κ.), Τσακαγιάννης Δημοσθένης(51κ.), Διονυσία Αντωνακοπούλου(55κ.), Όλγα Τσακαγιάννη (49κ.), Βασίλης Αυγερινόπουλος (59κ.), Αναστάσιος Πανόπουλος (78κ. κατέκτησε την πέμπτη θέση με πολύ καλές εμφανίσεις χάνοντας στις λεπτομέρειες στον ημιτελικό), και Ελενα Μιχαλοπούλου (44κ.).

 

Leave A Comment