Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος και είμαι Master στο ΤΑΕ-ΚΒΟΝ-ΝΤΟ 7 DAN WTF με μετεκπαίδευση σε Πανεπιστήμια της Κορέας. Το ελεύθερο παιχνίδι στις αλάνες κατά την παιδική μου ηλικία καλλιέργησε το πάθος μου για τις πολεμικές τέχνες και με οδήγησε κοντά στο δάσκαλο Σπύρο Σπυρόπουλο, όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στο ΤΑΕ-ΚΒΟΝ-ΝΤΟ, σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Το 1987 ίδρυσα στην Πάτρα τον Αθλητικό Σύλλογο «Αστραπή», ο οποίος λειτουργεί έως σήμερα, με τις μεγαλύτερες διακρίσεις αθλητών σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Διετέλεσα Προπονητής της Εθνικής Πανεπιστημιακής μας Ομάδας, φέρνοντας τα πρώτα παγκόσμια μετάλλια στη χώρα μας και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤAE-KBON-NTO για 10 έτη, ενώ από το 2014 έχω οριστεί Προπονητής της Εθνικής Ομάδας ΤAE-KBON-NTO.

Η αγάπη για την γενέτειρά μου την Πάτρα, με ώθησε να διεκδικήσω και να κερδίσω τη διοργάνωση και διεξαγωγή Παγκοσμίων, Ευρωπαϊκών και Πανελληνίων πρωταθλημάτων ΤAE-KBON-NTO στην πόλη μας.

Η πολυετής μου εμπειρία, η άρτια επαγγελματική μου κατάρτιση και η δίψα μου για συνεχή ενημέρωση, μου επιτρέπουν να σταθώ επάξια δίπλα στα παιδιά σας, μεταδίδοντάς τους αξίες, πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Με ήθος και συνέπεια είμαι διατεθειμένος να τα συνοδέψω, όχι μόνο ως δάσκαλος ΤAE-KBON-NTO, αλλά και ως συμβουλάτοράς τους, στο ταξίδι τους προς την ενηλικίωση.

Στόχος μου δεν είναι μόνο να δημιουργήσω πρωταθλητές στο Ολυμπιακό άθλημα ΤAE-KBON-NTO, αλλά και Ανθρώπους, με ήθος και δυναμισμό, ικανούς να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες της κοινωνίας μας.