Ο Α.Σ. Αστραπή στο «GALEB SUMMER CAMP»

Ο Α.Σ. Αστραπή, ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος σύλλογος της Πάτρας στο τάε κβον ντο, δεν σταματά να εξελίσσεται και να δίνει «παρών» σε σημαντικές διοργανώσεις και αθλητικές εκδηλώσεις με διεθνή χαρακτήρα.
Αυτήν την φορά θα συμμετάσχει στο καλύτερο προπονητικό καμπ του αθλήματος, το «GALEB SUMMER CAMP», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 μέχρι και τις 10 Αυγούστου στην πόλη Vranjacka Bania της Σερβίας, η οποία βρίσκεται περίπου 220 χιλιόμετρα μακριά από το Βελιγράδι.
Πρόκειται για μια διεθνής κατασκήνωση-καμπ, που θα φιλοξενήσει πολλά αστέρια του τάε κβον ντο με μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό τους.
Οι συμμετέχοντες θα προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως το Ιράν, ο Καναδάς, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Κύπρος, η Σλοβενία, η Βουλγαρία, η Ρωσία, η Ουγγαρία, κ.ά.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από τον πολύ γνωστό προπονητή Ντράγκαν Γιόβιτς, κάτοχο χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, καθώς επίσης και πρωταθλητή Κόσμου και Ευρώπης.
Δίπλα του θα είναι οι διεθνούς φήμης προπονητές Σεγιέντ Νεμάτ Καλιφέχ και Ρεζά Ιμαντεζάχ. Ο πρώτος είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας τάε κβον ντο του Ιράν (Πανεπιστήμιο Team), καθώς επίσης και της ομάδας Αζάντ, η οποία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Περσία και όχι μόνο.
Η συμμετοχή του Α.Σ. Αστραπή στο εν λόγω καμπ θα δώσει στους αθλητές της ομάδας πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής του Α.Σ. Αστραπή, Κώστας Αντωνακόπουλος δηλώνει πανέτοιμος για νέες διακρίσεις των αθλητών του.

Leave A Comment