Σημαντικές Διακρίσεις και Σπουδαίες Εμπειρίες στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολης

Mε τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο Σύλλογός μας την αγωνιστική σεζόν αφού η συμμετοχή του στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολης έφερε σημαντικές διακρίσεις αλλά και σπουδαίες εμπειρίες.
Το παραπάνω πρωτάθλημα έλαβε χώρα στις 16-18 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με συμμετοχή 1500 Αθλητών. Αυτό σημαίνει πως το επίπεδο ήταν ανεβασμένο και οι αθλητές μας είχαν πάνω από 4 αγώνες για κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο.
Με συμμετοχή 12 αθλητών ο Πατρινός σύλλογος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο με τον Μιχαλόπουλο Αλέξη (Παίδων -57 κιλά) κατακτώντας την δεύτερη θέση και δείχνοντάς μας σε πόσο καλή φόρμα βρίσκεται παρά τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός προπονήσεων για μεγάλο διάστημα, με τον Πρωταθλητή Ραμαντάνη Σπύρο (Ανδρών -63 κιλά) κατακτώντας την Τρίτη θέση κάνοντας ένα δυνατό come back στο τερέν θυμίζοντάς μας αμέτρητες στιγμές περηφάνιας του παρελθόντος, με τον Πετρόπουλο Δημήτρη (Εφήβων -63 κιλά)κατακτώντας την Πρώτη θέση που μας πρόσφερε ένα δυνατό θέαμα με ωραίους αγώνες συνεχίζοντας τον δρόμο που του χάραξαν τα αδέρφια του όντας Πρωταθλητές της Αστραπής Πετρόπουλος Βλάσσης και Πετρόπουλος Γεώργιος , και τέλος με τον Τσούλο Πέτρο (Εφήβων -59 κιλά) κατακτώντας την δεύτερη θέση βλέποντας να ανταμείβονται οι κόποι του αφού είναι ένας από τους πιο συνεπείς αθλητές του συλλόγου.
Οι υπόλοιποι αθλητές (Σώρρας Ηλίας, Σταθάτος Παναγιώτης, Καρνέζης Νικόλαος, Βελωνά Ελένη, Ζούπης Αθανάσιος, Κούτσης Σταύρος, Σταύρου Γεώργιος-Φίλιππος, Λαμπρόπουλος Χρήστος) παρά τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο αφού τα παιχνίδια τους κρίθηκαν στην λεπτομέρεια…..
Ο χρόνος όμως είναι σύμμαχός τους για να διορθωθούν και να μας χαρίσουν στιγμές περηφάνιας και συγκίνησης!!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και φυσικά στον Προπονητή και φύλακα άγγελό τους Αντωνακόπουλο Κων/νο !!!!

Comments are closed.