Α.Σ. Αστραπή: Ολυμπιακό μήτινγκ της Γαλλίας & Πανελλήνιο Κύπελλο της Αθήνας

Στο εξαιρετικά δυνατό διεθνές μήτινγκ των Ολυμπιακών Κατηγοριών που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28- 11-2010, στο Παρίσι θα συμμετάσχει η Αστραπή. Στην διοργάνωση μετέχουν 1000 και πλέον αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο και η Αστραπή θα πάρει μέρος με αθλητές από την ανδρική και την εφηβική της ομάδα.
Η αποστολή για το Παρίσι αποτελείται από τους εξής αθλητές:

ΑΝΔΡΕΣ: Βασίλης Αντωνακόπουλος (68κ.), Σπύρος Ραμαντάνης (-58κ.), Παναγ. Ανδριόπουλος (58κ.), Βλάσης Πετρόπουλος (58κ.).

ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Αναστάσιος Πανόπουλος (73κ.), Κων. Θεοδωρακόπουλος (-73κ.), Γρ. Αλεξόπουλος (63κ.), Διονυσία Αντωνακοπούλου (-55κ.).

Ο Δάσκαλος της Αστραπής Κώστας Αντωνακόπουλος τόνισε τα εξής, αναφορικά με τη νέα σημαντική εξόρμηση του συλλόγου: «Για να συμμετέχει κανείς σε ένα τέτοιο μήτινγκ, όπως αυτό στο Παρίσι, που έχει χαρακτηριστεί Α΄ Κλάσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, χρειάζονται μεγάλα κότσια και υψηλού επιπέδου τεχνική. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα διαθέτουν οι αθλητές μου και ο σύλλογος μας. Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που πατρινή ομάδα συμμετέχει σε ένα τέτοιο μήτινγκ. Τα παιδιά θα αποκτήσουν το μάξιμουμ από αγωνιστικές εμπειρίες, για να προχωρήσουμε ακόμη πιο μπροστά σε όλα τα επίπεδα. Να πω, επίσης, ότι στην κατηγορία των 68 κιλών μετέχουν συνολικά 120 αθλητές από όλο τον κόσμο. Για να φτάσεις στο μετάλλιο θέλεις τουλάχιστον 8 αγώνες. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία για έναν αθλητή. Στην ουσία θα συναγωνιστούμε με την παγκόσμια αφρόκρεμα αθλητών στην κάθε κατηγορία. Είμαστε περήφανοι γιατί ο σύλλογός μας ανεβάζει κάθε φορά όλο και πιο ψηλά τον πήχη».

* Παράλληλα, η παιδική ομάδα της Αστραπής θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Τάε Κβον Ντο, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Οι αθλητές της Αστραπής που θα αγωνιστούν είναι οι εξής: Δημ. Τσακαγιάννης 45κ., Ολγα Τσακαγιάννη 41κ., Γ. Λαμπρόπουλος 40κ., Κ. Σώρρας 40κ.

* Στην Πάτρα θα βρίσκονται την επόμενη εβδομάδα δύο Κορεάτες Δάσκαλοι. Θα φιλοξενηθούν για 3 περίπου μήνες από την Αστραπή και την Εκρηξη, για να ανεβάσουν και άλλο το επίπεδο των αθλητών των δύο συλλόγων, στέλνοντας και άλλους εκπροσώπους στις μικρές Εθνικές ομάδες.

πηγή: http://www.athlopaidies.gr/1/index.scr

Leave A Comment