Ο Βλάσης Πετρόπουλος στη 5η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων

2010 - Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Ο Βλάσης Πετρόπουλος του Α.Σ. Αστραπή Πατρών κατέκτησε την 5η θέσηΜια πολύ μεγάλη επιτυχία ήρθε στην Πάτρα από την Αστραπή και συγκεκριμένα από τον αθλητή του πατρινού συλλόγου Βλάση Πετρόπουλο, ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων Τάε Κβον Ντο, στην κατηγορία των 55 κιλών.

Ο Βλάσης Πετρόπουλος έχασε στον 4ο αγώνα του στην διοργάνωση από τον Κουβανό αντίπαλό του με σκορ 7-5. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι αυτή η αναμέτρηση έγινε μόλις 5΄ μετά τον δύσκολο αγώνα του πρωταθλητή της Αστραπής με τον Αιγύπτιο αντίπαλό του, τον οποίο κέρδισε με σκορ 7-6. Για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης, ο Βλάσης Πετρόπουλος απέκλεισε τον πρωταθλητή της Γουατεμάλα στον α΄ γύρο και τον Ισπανό πρωταθλητή με εγκατάλειψη στον β΄ γύρο.

Ο πρωταθλητής της Αστραπής ήταν πανέτοιμος για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, αλλά οι διοργανωτές με το να μην τον αφήσουν να ξεκουραστεί ανάμεσα στα τελευταία δύσκολα παιχνίδια για να πάρει δυνάμεις, του στέρησαν έμμεσα το βάθρο. Σημασία έχει όμως ότι ο Βλάσης Πετρόπουλος διατηρείται ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές Τάε Κβον Ντο στον κόσμο στην κατηγορία του.

πηγή: http://www.athlopaidies.gr/1/iframe.scr?category_id=19945

Leave A Comment