Η Αστραπή βραβεύτηκε για τις επιτυχίες του 2012

Η Ενωση Τάε Κβον Ντο Νοτίου Ελλάδας βράβευσε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες του 2012, καθώς επίσης και τους κορυφαίους συλλόγους στο άθλημα, οι οποίοι έφεραν πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις την χρονιά που πέρασε.

Πρωταγωνιστής για μια ακόμη φορά ήταν ο ΑΣ Αστραπή, ο οποίος στέφθηκε 3ος πολυνίκης σύλλογος στην γενική κατάταξη των μεταλλίων.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η Αστραπή είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Πάτρα που πήρε αυτόν τον τίτλο και δικαιολογημένα συνεχίζει να κρατάει την πρωτιά του κορυφαίου και πρωταθλητή συλλόγου της πόλης στο τάε κβον ντο.

Η μεγαλύτερη διάκριση ήταν εκείνη του αθλητή Ηλία Σώρρα, ο οποίος κατέκτησε την πρωτιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ICG στην Κορέα.

Επίσης, διακρίθηκαν οι αθλητές Γιώργος Πετρόπουλος και Χρήστος Αλεξόπουλος, οι οποίοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές στους Εφήβους και κατάφεραν να κερδίσουν θέση στην Εθνική ομάδα, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αιγύπτου, εκεί όπου πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά οι αθλητές της Αστραπής που διακρίθηκαν ήταν οι εξής:

Παναγιώτα Μπουζουκα: Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Κορασίδων.

Κωνσταντίνος Σώρρας: Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παίδων.

Κωνσταντίνος Καλαντζής: Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παίδων.

Βλάσης Πετρόπουλος: Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών.

Ηλίας Σώρρας: Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παίδων.

Σπύρος Ραμαντάνης: Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών.

Αλέξανδρος Δημητρόπουλος: Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παίδων.

Δανάη Παππά: Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων.

Μαρία Γιαννοπούλου: Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων.

Δημοσθένης Τσακαγιάννης: Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων.

Διονυσία Αντωνακοπούλου: Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών.

Αλλοι τόσοι αθλητές της Αστραπής προετοιμάζονται καθημερινά και υπόσχονται να φέρουν μέσα στο 2013 ακόμη περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις υψηλού επιπέδου.

Το Δ.Σ. της Αστραπής και ο προπονητής Κώστας Αντωνακόπουλος δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και εύχονται να συνεχίσουν στους ίδιους και σε ακόμη καλύτερους ρυθμούς και την φετινή χρονιά. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι η Αστραπή διατηρεί παρά την πάροδο των χρόνων τον τίτλο του πρωταθλητή συλλόγου στο τάε κβον ντο.

Leave A Comment