Χρυσό μετάλλιο και διακρίσεις για τον Α.Σ. Αστραπή στην Θεσσαλονίκη

Ο Α.Σ. Αστραπή επέστρεψε από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο G1 στην Θεσσαλονίκη (16-18 Ιανουαρίου), έχοντας στις αποσκευές του ένα χρυσό μετάλλιο και πολλές εμπειρίες.
Ο πρωταθλητής σύλλογος της Πάτρας έδωσε δυναμικό «παρών» σε ένα πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων, αφού συμμετείχαν πάνω από 1500 αθλητές. Η εμφάνιση του Α.Σ. Αστραπή ήταν εξαιρετική και όλοι οι αθλητές της ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάτω από την καθοδήγηση του τεχνικού του συλλόγου και Ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Αντωνακόπουλου.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εξής αθλητές:
– Χρήστος Αλεξόπουλος: Αγωνίστηκε στην κατηγορία -68κ. Ανδρών, όπου έχασε στον δεύτερο αγώνα από τον Καναδό πρωταθλητή της κατηγορίας τους σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην λεπτομέρεια.
– Γεώργιος Πετρόπουλος: Αγωνίστηκε στην κατηγορία -63κ. Ανδρών, όπου έχασε στον αγώνα πριν από τα μετάλλια από τον Ρώσο παγκόσμιο πρωταθλητή.
– Παναγιώτα Μπουζούκα: Αγωνίστηκε στην κατηγορία -55κ. Νεανίδων, όπου έχασε στον αγώνα πριν από τα μετάλλια.
– Ηλίας Σώρρας: Αγωνίστηκε στην κατηγορία -53κ. Εφήβων, όπου έχασε στον τρίτο αγώνα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας του με σκορ 20-21.
Τέλος, το χρυσό μετάλλιο της Αστραπής κατέκτησε η αθλήτρια Αναστασία Καρασπήλιου, στην κατηγορία -49κ. Νεανίδων, όπου κέρδισε 4 αγώνες (ανάμεσα στις αντιπάλους που νίκησε ήταν οι πρωταθλήτριες του Ισραήλ και της Αυστραλίας με μεγάλο σκορ).

Leave A Comment