Αρωμα Κορέας στις προπονήσεις της Αστραπής και της Εκρηξης

Η Αστραπή και η Εκρηξη πρωτοπορούν για μια ακόμη φορά στο τάε κβον ντο, καλώντας δυο Κορεάτισσες Δασκάλες που θα βρίσκονται για 3 μήνες στους δυο συλλόγους και θα ασχολούνται τόσο με τα τμήματα των μικρών, όσο και με το τμήμα των μεγάλων που κάνει πρωταθλητισμό.
Γονείς και αθλητές είναι πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι με αυτό το γεγονός, γιατί βλέπουν τα παιδιά τους να εξελίσσονται και να μαθαίνουν νέα πράγματα πάνω στο τάε κβον ντο. Ικανοποιημένοι είναι και οι αθλητές της Αστραπής και της Εκρηξης γιατί κερδίζουν καθημερινά νέες εμπειρίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά έρχονται στην Πάτρα γυναίκες Δασκάλες από την Κορέα, οι οποίες μάλιστα είναι μαθήτριες του χρυσού Κορεάτη Ολυμπιονίκη στο τάε κβον ντο Μουν Ντε Σαν.
Σε μερικές ημέρες αναμένεται στην Πάτρα και ένας ακόμη Κορεάτης Δάσκαλος, ο οποίος θα προσφέρει για δυο περίπου μήνες τις γνώσεις του στην Αστραπή και στην Εκρηξη.
Από αριστερά στην φωτογραφία οι Αντώνης Αντωνακόπουλος, Χρήστος-Βασίλης Αντωνακόπουλος και Κώστας Αντωνακόπολος, με τις δυο Κορεάτισσες, Σιν Γιάνγκ Οχ από το Πανεπιστήμιο της Κορέας και Γιούνγκ Εν Λι από το Πανεπιστήμιο Ντόνγκα.

Leave A Comment