Ατυχία, αλλά και διακρίσεις για Αστραπή στην Χαλκίδα

Η εμφάνιση της Αστραπής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο στην Χαλκίδα ήταν από τις καλύτερες, χωρίς όμως να φέρει όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πετρόπουλος έχασε με αδικία από τον πρωταθλητή της κατηγορίας του, ενώ ο Βλάσσης Πετρόπουλος ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα του. Ο Βασίλης Αντωνακόπουλος έχασε στον τρίτο αγώνα (αυτόν για την διεκδίκηση των μεταλλίων) λόγω τραυματισμού, όπως και ο Κωνσταντίνος Σώρρας. Ο Χρήστος Αλεξόπουλος κατέκτησε την 3η θέση, χάνοντας με μισό πόντο από τον πρωταθλητή της κατηγορίας του, ενώ η Αναστασία Καρασπήλιου κατέκτησε την 3η θέση με μεγάλα σκορ (πάνω από 12 πόντους), χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει την πρωταθλήτρια της κατηγορίας της (ενώ στον προηγούμενο αγώνα που είχαν παίξει την είχε κερδίσει). Η Διονυσία Αντωνακοπούλου, η Ελενα Κανελλοπούλου, ο Αγγελος Κοτσόκολος, ο Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος και η Ελενα Μιχαλοπούλου έχασαν στον δεύτερο αγώνα τους. Ο Δημοσθένης Τσακαγιάννης έχασε στον πρώτο αγώνα του λόγω τραυματισμού, ενώ η Ολγα Τσακαγιάννη δεν συμμετείχε τελικά στην διοργάνωση λόγω ασθένειας.
Ο προπονητής της Αστραπής, Κώστας Αντωνακόπουλος δήλωσε τα εξής: «Αυτήν την φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, ωστόσο οι εμπειρίες που κερδίσαμε ήταν πάρα πολλές και η συνέχεια που θα έχουμε θα είναι λαμπρή, αφού έχουμε ακόμη πολλά πρωταθλήματα μπροστά μας».
Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε πρόταση από την Ελληνική Ομοσπονδία του τάε κβον ντο στον Κώστα Αντωνακόπουλο να είναι προπονητής στην Εθνική μας ομάδα τον Μάιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ταϊπέι της Ταϊβάν. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές εντός των ημερών.

Leave A Comment