Επίδειξη τάε κβον ντο από Αστραπή και Εκρηξη

Οι δυο μεγάλοι σύλλογοι τάε κβον ντο της Πάτρας, η Αστραπή και η Εκρηξη, έκλεισαν την φετινή χρονιά με την μεγάλη επίδειξη που διοργάνωσαν στο Θεατράκι στη Μαρίνα.

Ο φετινός απολογισμός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αφού και οι δυο δραστήριοι σύλλογοι σάρωσαν τα μετάλλια σε όσους αγώνες συμμετείχαν.

Ο Α.Σ. Αστραπή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργάνωσε στην Πάτρα και συγκερκριμένα στο «Τόφαλος», κατάφερε να αναδείξει πρωταθλητή στην κατηγορία των -58κ. Ανδρών (Γιώργος Πετρόπουλος), ενώ ο Α.Σ. Εκρηξη βγήκε 2ος σύλλογος σε όλη την Ελλάδα!

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι πέρσι τέτοια εποχή, οι δυο κορυφαίοι σύλλογοι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα, κατάφεραν να αναδείξουν παγκόσμιους πρωταθλητές, κερδίζοντας δυο χρυσά μετάλλια με τον Ηλία Σώρρα (Α.Σ. Αστραπή) και τον Αλέξη Τσόκανο (Α.Σ. Εκρηξη).

Οι προπονητές είναι ικανοποιημένοι από την φετινή χρονιά και υπόσχονται να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, Αστραπή και Εκρηξη ευχαριστούν τον κ. Χάρη Μασσαρά, αντιδήμαρχο Αθλητισμού, ο οποίος παραχώρησε το Θεατράκι στη Μαρίνα. Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη επίδειξη πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Πατρέων και του Αθλητικού του Τμήματος.

 

Leave A Comment