Η Αστραπή και η Εκρηξη ύψωσαν την γαλανόλευκη στην Ιταλία!

Η Αστραπή και η Εκρηξη απέδειξαν για μια ακόμη φορά, σε μια ακόμη μεγάλη διεθνή διοργάνωση, ότι αποτελούν τους καλύτερους εκπροσώπους της Πάτρας σε επίπεδο τάε κβον ντο! Οι δυο σύλλογοι πρώτευσαν στην Ιταλία στους αγώνες Νέων Αδριατικής και Ιονίου και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, με τον Εθνικό μας ύμνο να ακούγεται στην Ανκόνα!

Οι πρωταθλητές της Αστραπής και της Εκρηξης ήταν αήττητοι με 5 νίκες σε αντίστοιχους αγώνες, κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο σε επίπεδο αποστολών.

Η Αναστασία Καρασπήλιου πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση-«σκούπα» στα -52 κιλά, ενώ ο Χρήστος Καρκασίνας (-63 κιλά) αναδείχθηκε ως ο καλύτερος αθλητής της διοργάνωσης, αφού κέρδισε όλους τους αντιπάλους του με τεράστια διαφορά (μάλιστα 3 από αυτούς εγκατέλειψαν στον 2ο γύρο!).

Πολύ δυνατό «παρών» έδωσε και ο Κωνσταντίνος Σώρρας με εκπληκτικές νίκες και εμφανίσεις στα -59 κιλά, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Ολγα Τσακαγιάννη στα -59 κιλά.

Οι δυο προπονητές Κώστας και Αντώνης Αντωνακόπουλος δηλώνουν κάτι περισσότερο από υπερήφανοι για τις εμφανίσεις και τις επιτυχίες των αθλητών τους, οι οποίοι επιβεβαίωσαν και πάλι την εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε Αστραπή και Εκρηξη.

Leave A Comment