Συνέντευξη Γιώργου Καριώτη και Κώστα Παπαναστασίου για το “Fight Night-European Champion Belt”

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» έδωσαν ο Γιώργος Καριώτης και ο Κώστας Παπαναστασίου, οι οποίοι ετοιμάζονται για το “Fight Night-European Champion Belt”. Η συνέντευξη έχει αναλυτικά ως εξής:

Η μεγάλη βραδιά του “Fight Night-European Champion Belt” πλησιάζει (Κυριακή, 5.30μ.μ.) και όλα τα αστέρια του κικ-μπόξινγκ και των μαχητικών αθλημάτων ετοιμάζονται για την σπουδαία εκδήλωση στο “κλειστό” του Απόλλωνα.

Η “Kariotis Team”, και ο Δάσκαλος Γιώργος Καριώτης προσωπικά, υπόσχονται πλούσιο θέαμα και δυνατές μονομαχίες σε όλους τους πατρινούς φιλάθλους. “Η πόλη της Πάτρας έχει μεγάλη παράδοση στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, με πολλές διακρίσεις και καλούς αθλητές. Αυτό παραπέμπει σε ένα κοινό απαιτητικό που δεν το ξεγελάει κανείς”, τόνισε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: “Η ιδέα της συγκεκριμένης διοργάνωσης δημιουργήθηκε έπειτα από πολλές συζητήσεις και προτάσεις. Ολοι οι διοργανωτές είναι άνθρωποι που έχουν δώσει κόπο, χρόνο, ιδρώτα και αίμα εντός και εκτός των ρινγκ, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν πολύ καλά το τι θέλει ο θεατής. Το “Fight Night” ήρθε για να μείνει, για να γίνει θεσμός. Ηρθε για να δώσει την ευκαιρία στο κοινό της Πάτρας, και όχι μόνο, να παρακολουθήσει από κοντά δυνατούς και καθαρούς αγώνες μεταξύ κορυφαίων Ελλήνων και ξένων μαχητών. Ηρθε για να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους επίλεκτους Ελληνες μαχητές να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να αντιμετωπίσουν σπουδαίους αντιπάλους μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό. Απευθύνω προσκλητήριο σε όλους τους πατρινούς να παρακολουθήσουν αυτήν την σπουδαία διοργάνωση”.

Αθλητής του Γιώργου Καριώτη είναι ο Κώστας Παπαναστασίου, ο οποίος, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα αντιμετωπίσει τον Κώστα Παπαδόπουλο από το Αγρίνιο. Ο πατρινός fighter μίλησε για την συμμετοχή του στο “Fight Night-European Champion Belt”: Είμαι 33 ετών και ασχολούμαι με το κικ-μπόξινγκ τα τελευταία 8 χρόνια. Εχω δουλέψει με αρκετούς προπονητές, όμως στο πρόσωπο του Γιώργου Καριώτη βρήκα τον άνθρωπο που θα με ενθαρρύνει και που θα με βοηθήσει να κάνω τους αθλητικούς μου στόχους πραγματικότητα. Στο ενεργητικό μου έχω πολλούς ερασιτεχνικούς αγώνες και 6 επαγγελματικούς, από τους οποίους οι 5 είναι νικηφόροι. Στο “Fight Night” μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω για πρώτη φορά στην καριέρα μου στην πόλη μου, σε ένα τόσο σπουδαίο εβέντ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ικανοποιήσω τους συμπολίτες μου. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Γιώργο Καριώτη για την εμπιστοσύνη και την βοήθειά του”.

* Ο Γιώργος Καριώτης υπήρξε 3ος Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2000, πρωταθλητής Ευρώπης το 2002 και πρωταθλητής Ελλάδας το 1999. Εχει 4 “νταν” στο κικ-μπόξινγκ και 2 “νταν” στο Tang Soo Do.

Leave A Comment