Α.Σ. Αστραπή Πατρών: Διακρίσεις στην Κορέα

H ομάδα της Αστραπής στην Κορέα, με τα μετάλλια που κατέκτησε. Διακρίνονται οι Δημ. Τσακαγιάννης, Δ. Αντωνακοπούλου, Κων. Θεοδωρακόπουλος, ο Δάσκαλος Κώστας Αντωνακόπουλος, Χρ. Αλεξόπουλος, Βασ.. Αντωνακόπουλος και ο Δάσκαλος του Α.Σ. «Ανδρεία» Γ. Ανδριανός.

Διακρίσεις και στην Κορέα πέτυχε η Αστραπή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Η πατρινή ομάδα Τάε Κβον Ντο ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της στην πόλη Μούντζου της Κορέας, ενώ όλοι οι αθλητές της Αστραπής κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών και στις δύο κατηγορίες που αγωνίστηκαν, Πούμσε και αγώνες.

Ο Δάσκαλος Κώστας Αντωνακόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση στα Πούμσε και αναδείχτηκε για άλλη μία φορά ως ο πιο προπονημένος Δάσκαλος.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 87 χώρες από όλον τον κόσμο, με υψηλού επιπέδου αγώνες και τεχνική. Οι αθλητές της Αστραπής απεκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες. Ηδη, η αποστολή της Αστραπής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο της Νταεγού, Κίμγιανγκ, εκεί όπου θα διεξάγονται προπονήσεις 6 ωρών την ημέρα με τους πρωταθλητές του Κορεάτικου Πανεπιστημίου.

Leave A Comment