Νέες επιτυχίες από την Αστραπή Πατρών

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο των Θρακομακεδόνων στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί αγώνες Νοτίου Ελλάδας (κατηγορίες ανδρών – γυναικών) για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο και η ομάδα της Αστραπής για μια ακόμα φορά πέτυχε σπουδαίες διακρίσεις αποδεικνύοντας πως η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλή.

Η Πατρινή ομάδα συμμετείχε με 9 συνολικά αθλητές, από τους οποίους προκρίθηκαν οι 7. Να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές, οι οποίοι πέτυχαν την πρόκριση, έπαιξαν από δύο νικηφόρους αγώνες ο καθένας.

Τα ονόματα των αθλητών που προκρίθηκαν είναι τα εξής:

Βασίλης Αντωνακόπουλος (-68κ.), Νίκος Κακαρέλης (-68κ.), Σπύρος Ραμαντάνης (-58κ.), Βλάσης Πετρόπουλος (-54κ.), Γιώργος Πετρόπουλος (-54κ.), Αναστάσης Πανόπουλος (-74κ.), Χρήστος Αλεξόπουλος (-63κ.).

Να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά σύλλογος της Πάτρας είδε τόσους πολλούς αθλητές του να προκρίνονται στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!

Μάλιστα, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Νίκος Κακαρέλης βρέθηκε αντιμέτωπος στον πρώτο του αγώνα με τον Μιχάλη Μουρούτσο (Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ το 2000) και κατάφερε να τον αποκλείσει στον «ξαφνικό θάνατο»! Οπωσδήποτε, άλλη μια σπουδαία επιτυχία των αθλητών της Αστραπής!

πηγή: sport-week.gr

Leave A Comment