Οι επιτυχίες του Α.Σ. Αστραπή Πατρών

Οι επιτυχίες της Αστραπής δεν έχουν τελειωμό. Οι νέες διακρίσεις ήρθαν στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο, που πραματοποιήθηκε στην Χαλκίδα το διήμερο 21 και 22 Νοεμβρίου 2009, στην Χαλκίδα.

Πρώτοι, και μάλιστα με διαφορά, ήταν οι Βασίλης Αντωνακόπουλος στην κατηγορία των 68 κιλών και Γιώργος Πετρόπουλος στην κατηγορία των 48 κιλών, κερδίζοντας 4 αγώνες. Παράλληλα και η Ανδριανή Μητροπούλου ήταν πρώτη στις έγχρωμες ζώνες.

Δεν τα κατάφεραν στον τελικό και έμειναν στην δεύτερη θέση ο Σπύρος Ραμαντάνης και η Σοφία Κεπενού. Τέλος, την Πέμπτη θέση κατέλαβαν ο Δ. Τσακαλογιάννης και η Ολγα Τσακαλογιάννη, ο Ιάσων Τισινκ, ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος και η Διονυσία Αντωνακοπούλου.

«Μετά από 20 ημέρες προπονήσεων με τους Κορεάτες Δασκάλους, που φιλοξενεί στην Πάτρα η Αστραπή και κάνοντας μακροπρόθεσμο προγραμματισμό, δεν είχαμε από όλους τους αθλητές μας την αναμενόμενη απόδοση. Ομως προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι να φτάσουμε στα Πανελλήνια πρωταθλήματα όλοι οι αθλητές μας και αυτή η ομάδα στο σύνολό της, θα πιάσει κορυφή, θα είναι και πάλι πρωταθλήτρια. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής απόδοσης. Αλλωστε, ο προγραμματισμός που γίνεται στην Αστραπή, χρόνια τώρα, δεν έχει πέσει ποτέ έξω, με δεδομένη και την παρουσία των Κορεατών Δασκάλων για 6 μήνες στον σύλλογό μας», τόνισε ο Δάσκαλος της Αστραπής, Κώστας Αντωνακόπουλος.

πηγή: http://www.athlopaidies.gr/1/iframe.scr?category_id=19151

Leave A Comment