Πρώτος σύλλογος ο Α.Σ. Αστραπή Πατρών στο πρωτάθλημα Παίδων – Παμπαίδων Tae Kwon Do

2010 - Πρώτος σύλλογος σε συμμετοχές και διακρίσεις ο Α.Σ. Αστραπή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Παμπαίδων Tae Kwon Do

2010 - Πρώτος σύλλογος σε συμμετοχές και διακρίσεις ο Α.Σ. Αστραπή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Παμπαίδων Tae Kwon Do

Πρώτος σύλλογος σε συμμετοχή και διακρίσεις στο πρωτάθλημα Παίδων – Παμπαίδων Τάε Κβον Ντο, που διοργανώθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, στην Καλαμάτα, αναδείχθηκε ο Α.Σ. Αστραπή Πατρών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από την Ενωση Τάε Κβον Ντο Πελοποννήσου με την συμμετοχή 250 αθλητών από συλλόγους της συγκεκριμένης περιφέρειας. Η Αστραπή για ακόμη μια φορά έδειξε την δυναμική της, αλλά και την προοπτική και την ακμή που χαρακτηρίζει τον πατρινό σύλλογο και άφησε πολλές υποσχέσεις για το τι θα επακολουθήσει φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Αστραπή συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 50 μικρούς αθλητές, ούσα η πιο μεγάλη ομάδα και η πιο πολυπληθής αποστολή που πήρε μέρος τα τελευταία χρόνια σε αυτούς τους αγώνες. Φυσικά, εκτός από κορυφαίος σύλλογος σε συμμετοχές, η Αστραπή ήταν πρώτη και σε διακρίσεις. Γενικά, ήταν ένα δυναμικό «παρών» από γονείς, προπονητές και αθλητές, που έδειξαν ότι το μέλλον ανήκει σε δεκάδες παιδιά της Αστραπής.

Να σημειωθεί επίσης ότι οι αθλητές χωρίστηκαν σε κατηγορίες ζώνης και κιλών και έπαιζαν τουλάχιστον δύο αγώνες, ενώ η Αστραπή είχε 5 προπονητές για να καλύψουν το κοουτσάρισμα των μικρών.

Ο Δάσκαλος της Αστραπής, Κώστας Αντωνακόπουλος δήλωσε ευτυχισμένος και απόλυτα ικανοποιημένος από την συμμετοχή των αθλητών του και από τις εμφανίσεις και τις επιτυχίες τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην διάρκεια των αγώνων, οι συνάδελφοί του τον ρωτούσαν για το πώς τα καταφέρνει και διατηρεί την Αστραπή μέσα στις κορυφαίες θέσεις της Ελλάδας. Ο ίδιος τους απαντούσε τα εξής: «Με δουλειά, μεθοδικότητα, πάθος, υπομονή και πολλή, πολλή αγάπη για τα παιδιά και το Τάε Κβον Ντο. Με όλα τα παραπάνω συστατικά, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αυτή η νέα ομάδα της Αστραπής θα γράψει ιστορία».

Αναλυτικά όλες οι συμμετοχές της Αστραπής έχουν ως εξής:

Αγγελος Ιατρού, Κωνσταντίνος Μπουρδούσης, Αγγελος Κοσώνης, Κωνσταντίνος Μπρούλιας, Νίκος Κερπελης, Ραφαήλ Ευαγγελάτος, Αιμιλία Ευαγγελάτου, Αθανάσιος Καλογερόπουλος, Μάριος Δημητρουλόπουλος, Ραφαήλ Δημητρουλόπουλος, Βασίλης Γαβριήλ, Στέφανος Σταθούλιας, Βιολέτα Σταθούλια, Διονύσης Ανδριανός, Αναστασία Ανδριανού, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος, Αργυρώ Αραμπίσογλου, Μαρία Αραμπίσογλου, Γιώργος Στεργίου, Κωνσταντίνος Καλαντζής, Δημήτρης Καραβούλιας, Γιώργος Δασουρας, Χρήστος Γιαννόπουλος, Μαρία Γιαννοπούλου, Δανάη – Νικολία Παππά, Γεωργία Καλογεροπούλου, Γιώργος Νίκας, Βάια Δημητρουλοπούλου, Γιάννης Καρπής, Νίκος Αραβαντινός, Κλεάνθης Σουμπασης, Μιχάλης Συριάτος, Κωνσταντίνος Σώρρας, Ηλίας Σώρρας, Αντώνης Πανόπουλος, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Πέτρος Τσούλος, Παναγιώτα Μπουζούκα, Γιώργος Μπουζούκας, Όλγα Τσακαγιάννη, Μιχάλης Μπελίτσος και Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Πηγή: http://www.athlopaidies.gr/1/22589.scr

Leave A Comment